loader-logo
Nu ook bezorging vanaf € 30,00 ! Ma - Vrij: 12:00 - 21:30 | Za - Zo 12:00 - 21:30

Catering

Catering op maat
Wij maken uw gelegenheid onvergetelijk
Locatie om uw feest te organiseren

Als je eenmaal van onze heerlijke gerechten hebt geproefd dan wil je meer, zo leert onze ervaring. Daarom verzorgt Warung Mini ook maaltijden op locatie. Surinaamse broodjes bij een zakenlunch of een warm buffet met verzorging als je iets te vieren hebt: er is heel veel mogelijk. Zo kunnen wij natuurlijk ook voor het servies en de dranken zorgen. Wij passen ons aan aan uw wensen en zorgen dat alles volgens het plan verloopt!

Om je een indicatie te geven van de prijs; de catering van een partij of bruiloft verzorgen wij al vanaf € 8,50 per persoon. Dit is exclusief verzorging en geldig bij een minimale afname voor 50 personen. Wil jij onze Surinaams-Javaanse specialiteiten ook op het werk, een feest of bruiloft proeven? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u iets te vieren? Gaat u trouwen of is het tijd voor een feestje? Wilt u een zakelijk evenement organiseren? Het kan allemaal bij Musroom. Wij staan bekend als de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, teambuilding, bruiloften, vergaderingen, recepties, jubileumfeesten en besloten bijeenkomsten.